Prinsessenlaan Ede Gelderland

Bij Schilder Nijmegen (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk Glasweefselbehangen en stukadooren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder Nijmegen Spack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten  Impregneren Hydrofoberen vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen advies op maat. 
Mob: 06-44493953

Bij dit pand twee onder één kap is in de periode Oktober 2012 groot schilderonderhoud uitgevoerd.

Bij dit pand is het houtwerk per gevel behandeld, en er is gewerkt met een rolsteiger met dakkapel toeloop steiger. Tijdens het onderhoud zijn ook de dakgoten schoongemaakt wat door de omringende bomen een paar keer per jaar nodig is.
Er is een Sikkens Rubbol XD lak geadviseerd voor dit pand om een duurzaamheid van tien jaar te garanderen. De bestaande kleuren zijn gehandhaafd. G0.05.85 Mergelwit en N0.05.10 Grachtengroen. Bij dit project zijn de regenwaterafvoeren mee gelakt in het grachtengroen. Dit pand is voor de komende jaren goed geconserveerd en is beschermt tegen weersinvloeden.
Op dit schilderproject was een kortingsbon van Groupon van toepassing.

Gallery

imageimage