Voegwerk schilder-Nijmegen.nl

schilder-Nijmegen.nl Ongeveer 25% van elk gemetseld oppervlak bestaat uit voegwerk. Omdat het voegwerk het metselwerk beschermt, dient er aan de voorbereiding van goed voegwerk de nodige zorg besteed te worden. Zowel de voorbereiding, de uitvoering als de nazorg zijn bepalend voor de uiteindelijke kwaliteit. Ook het materiaal, de samenstelling van de voegspecie en de soort voeg zijn van groot belang voor de kwaliteit van het voegwerk. Hierbij is het belangrijk dat de voegen minimaal 15 mm. diep worden gezet. Schilder-Nijmegen.nl verzorgt uw voegwerk graag. Dankzij onze vakbekwame medewerkers en het gebruik van de juiste materialen en technieken, kunnen wij u hoogwaardig voegwerk leveren.
schilder-Nijmegen.nl kan u gevels opnieuw Voegen, Renoveren, Impregneren, Hydrofoberen.

Er zijn diverse soorten voegwerk. Hieronder treft u een beknopt overzicht van de verschillende soorten voegwerk die wij u kunnen leveren:

  • Hol voegwerk: voegwerk dat iets is verdiept.
  • Gekamd voegwerk: licht en ruw voegwerk. Het is meer of minder zichtbaar en de voegen zijn minder breed dan bij borstelwerk.
  • Glad, licht verdiept voegwerk: het voegwerk is bij deze techniek maximaal 2 mm verdiept.
  • Scherp voegwerk: Het voegwerk heeft een driehoekige vorm naar binnen of is iets verdiept.
  • Glad & verdiept voegwerk: Het voegwerk is 2 tot 5 mm verdiept.
  • Platvol geborsteld voegwerk: Ruw voegwerk, streken zijn duidelijke zichtbaar.

Naast bovenstaande typen voegwerk, kunnen wij u op verzoek voorzien van meerdere typen voegwerk zoals ambachtelijk knipvoegen.Neemt u gerust contact met schilder-Nijmegen.nl op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat